Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

Van ám jó hírünk is!

Röviden: összegyűjtöttünk 218.000 Ft-ot fásításra nyíregyházi oviknak, iskoláknak.

2021. október 25. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Hosszabban: A nyár folyamán csatlakozott a Zöld Akciócsoportunk az Új nap Új remények kezdeményezéséhez, amely keretében egy új típusú adománygyűjtésbe fogtunk. Ennek lényege, hogy nagykövet jelölteket kerestünk meg, akik büszkén vállalják a feladatot, hogy kampányoljanak a mi (közös) jó ügyünkért. (A nyiregyházi ovikban és sulikban való fásításáért.)

Bocskai István Döni és Szentpáli Roland vállalták e nemes feladatot. Majd elkészült számukra egy-egy saját weboldal a civiliránytű honlapján, ahol röviden bemutatkoznak és elmesélik miért csatlakoztak a gyűjtési akciónkhoz.

nagykovetek.jpeg

Ezek után megosztották a felhívást barátaikkal, ismerőseikkel, tágabb környezetükkel a közösségi oldalaikon. Október elejéig gyűltek a beérkező adományok. Viszonylag gyorsan elérte két követünk ezt a jelentős pénzösszeget. Első nekirugaszkodásra elképesztően elégedettek vagyunk, és bízunk abban, hogy a következő ültetési szezonra még több nagykövetet nyerünk meg a  jó ügyünkhöz és így további intézményekbe jutunk el zöldíteni.

A befolyt adományokért hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármekkora összeggel is, de támogatta és fontosnak tartotta munkánkat! Természetesen leghálásabb két kulcsfontosságú nagykövetünknek vagyunk, örültünk a közös, sikeres munkának!

Az adománygyűjtési akciónkat egy sétával ünnepeltük meg. A napfelkeltét a Bujtosi tó partján meleg kávéval és teával vártuk.

 

Az pénzösszeg segítségével a következő iskolákban fogunk fásítani 2021 őszi ültetési szezonjában: Hermann Ottó Iskola, Bem József Általános Iskola, Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium, és Abigél Általános Iskola, illetve a korábbi szezonokban már megkezdett óvodákban, sőt idén először idősotthonokba is eljutunk.

Minden segítő kéznek örülünk! Az ültetések pontos menetrendjét megosztjuk folyamatosan facebook oldalunkon, bármikor tudtok önkétesekedni!

 

2022-ben is folytatjuk ezt a típusú adománygyűjtést. Addig is kövessétek további akcióinkat a facebook és az instagram oldalainkon!

 

 

A jóügyünk weboldala itt található:

http://www.jougyekert.hu/hu/koveteknek/valassz_egy_ugyet_es_tegyel_vallalast/zold_akcoicsoport.html?fbclid=IwAR0eUvoNL7M6jVaoduJO2BkSTW0h8CPmGvRMRCn8KgNBvFDSGSvxlfUYgsQ

 

Nagyköveteink honlapja, itt (Bocskai Döni)

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/fakkal_a_jovoert_-_tegyuk_egyutt_zoldebbe_gyermekeink_unokaink_kornyezetet.html?fbclid=IwAR0zCjYvWFomELPniMvF0o6wdF9IXQv53Dm4qTiti1i_guXh089P8bsgvUg#.YXKNDEZBxpm

és itt  (Szentpáli Roland) elérhető:

 

http://www.jougyekert.hu/hu/kampanyok/gyujtsuk_ossze_egyutt_a_nyiregyhazi_ovodak_es_iskolak_reszere_legalabb_50_facsemete_arat.html?fbclid=IwAR0-u-BgkS9te1vL0Q1wZFfN4RdrSJ6VGXYSQhmIoI-CWJ_-0y6zN7KZxzE#.YXKNRkZBxpl

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr6216734504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása