Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

1. Ökomenedzser és ütős környezetvédelmi csapat a városházán - Zöld jókívánságok 2021-re

2020. december 30. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Beton, füst, és élhetetlen klíma, vagy zöldfelület, fák és egészség? A ZÖLDEBB, és ÉLHETŐBB Nyíregyháza jegyében 10 zöld jókívánságot fogalmaztunk meg, ma eljutottunk az utolsóhoz, ami akár az első is lehetne. Vegyük komolyan mind, legyen partner a városvezetés és a lakosság a jövőnk érdekében. Utolsó és első kívánságunk tehát:

1. Ökomenedzser és ütős környezetvédelmi csapat a városházán.

okomunkacsoport.jpg

Legyen komoly képviselete a fenntarthatóságnak városunkban! Több városban már munkába állt egy ökomenedzser, helyi lakossági környezetvédelmi tanácsadó irodával (telefon, e-mail), aki szoros együttműködésben dolgozik egy környezetvédelmi szakmai csoporttal (helyi szakemberek, egyetemi, lakossági környezetvédelmi delegáltak). Reméljük, hogy Nyíregyházán is munkába állhat egy ökomenedzser és a környezetvédelmi szakmai csoport altémákra bontott, más városok jógyakorlataira építő, azonnal elkezdhető, lendületes, konkrét akciótervet dolgoz ki és kezd el megvalósítani már 2021-ben, az eddigi pozitív folyamatokra építve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr4516362844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása