Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

3. Sóstói-erdő kerekasztal - Zöld jókívánságok 2021-re

2020. december 28. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Kezdjük bizakodóan 2021-et: miért ne lehetne sokkal ZÖLDEBB, és ÉLHETŐBB lesz Nyíregyháza? A jövő esztendőre 10 zöld jókívánságot fogalmaztunk meg, ismerkedjünk meg velük napról-napra. Ezek nem fantazmagóriák: egy felelős városvezetés és egy együttműködő lakosság meg tudja csinálni mindet - ha tényleg akarjuk!

Íme a következő zöld jóság, amit várnánk 2021-ben:

3. Beindul a Sóstói-erdő kerekasztal.

erdo_kerekasztal.jpg

A város legfontosabb természeti kincse és zöld tüdeje kapcsán mindenki hangoztatja elkötelezettségét, aztán végül senki sem elégedett azzal, ahogy kinéz az erdő. Mi lenne, ha rendszeresen összeülnének az erdészek, városvezetők, természetvédők, tudósok, civilek, hogy közösen szabjanak irányt az erdővel kapcsolatos teendőknek? Véletlenül sem gittegyletet szeretnénk látni, ahol mindenki felmondja a maga mantráját, hanem cselekvésközpontú, de hosszú távra is tervező, őszinte kerekasztalt, ahol feltárjuk a problémákat és válaszokat találunk. Ne váljon az erdőnk ellentmondó érdekek áldozatává, tervezzünk előre, mi legyen vele egy-tíz-ötven évre!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr6216361604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása