Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

4. Műanyagmentes rendezvények - Zöld jókívánságok 2021-re

2020. december 27. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Örüljünk az új évnek, és bizakodjunk: ZÖLDEBB, ezáltal ÉLHETŐBB lesz Nyíregyháza (is). Összesen 10  zöld jókívánságot fogalmaztunk meg a jövő esztendőre, ezeket az év utolsó napjaiban egyenként közzétesszük. Minden kívánságunk nagyon fontos, és megvalósítható, csak a döntéshozók és mindannyiunk kiállása kell hozzá!

Íme a következő zöld jóság, amit várnánk 2021-ben:

4. Eltűnik a városi rendezvényekről az egyszer használatos műanyag pohár, evőeszköz, és a lufieregetés.

rendezveny.jpgMindannyian reméljük, hogy 2021-ben ismét hangulatos rendezvényekkel telik meg Nyíregyháza! Mielőtt ez megtörténik, vegyünk egy nagy levegőt, és mutassunk példát: ma már nagyon sok előremutató gyakorlat van arra, hogy lehet a rendezvényeken tömegesen pár perc után hulladékká váló eszközök kiváltására. Tegyünk egy komoly lépést a hulladékmentes városi rendezvények felé!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr9616358866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása