Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

6. Összefogás a városi köztisztaságért - Zöld jókívánságok 2021-re

2020. december 25. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Legyen ZÖLDEBB és ÉLHETŐBB az új esztendő Nyíregyházán!  Ennek jegyében 10 jókívánságot fogalmaztunk meg: csupa olyasmit, ami felelős döntéssel és összefogással megvalósítható, és mindannyiunk javát szolgálja.

Íme a következő zöld jóság, amit várnánk 2021-ben:

6. Összefogás és hatékony fellépés a városi köztisztaságért

koztisztasag.jpg

Mit lehet tenni egy év alatt a városi köztisztaságért? Jelenleg nagyon sok szereplő között szóródik szét a feladat, és ennek eredményeképpen a városnak azok a részei, amelyek nincsenek a turisták szeme előtt, gyakran igen elhanyagoltak, szemetesek. Már az nagy lépés lenne 2021-ben, ha létrejönne egy összehangolt munkaterv a köztisztaság javítása érdekében, és létrejönne egy átlátható és következetes felderítési, bírságolási eljárási gyakorlat, amiben helye lenne a lakossági és civil észrevételek megfelelő kezelésének is.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr5116357316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása