Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

9. Tűzijáték STOP! - Zöld jókívánságok 2021-re

2020. december 21. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Folytatódik a visszaszámlálás: hamarosan 2021-et írunk! Mielőtt az újévi gongütés után elhangzik a szívünkből szóló"hozz rá víg esztendőt", zöld blogunkon napi trendszerességgel közzéteszünk egy-egy (összesen 10) újévi jókívánságot, amelyek arról szólnak, hogyan lehetne ZÖLDEBB és ÉLHETŐBB a mi szeretett városunk, Nyíregyháza.

Olyan kívánságokról van szó, amelyek egyáltalán nem irreálisak: ha városvezetésünk tényleg komolyan gondolja a "zöld város" szlogent, akkor csupán döntés kérdése, hogy előbbre lépjünk. Bízunk benne, hiszen 2020-ban is történtek fontos zöld fejlemények, és az olykor kemény viták ellenére látjuk a jó szándékot a felelős szervek részéről.

Íme a következő zöld jókívánság:

9. Tűzijáték helyett valami más…

tuzijatek.jpg

Az újévi és egyéb ünnepi nagyszabású durrogtatást ideje elfelejteni! A hagyományos tűzijáték nem csupán az állattartók rémálma, de rengeteg egészségre káros anyagot is juttat a levegőbe. A világ több városában környezet- és állatbarátabb látványosságok (pl. fényjáték) varázsolnak ünnepi hangulatot. Ideje, hogy Nyíregyháza is példát mutasson ebben!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr816352732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása