Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

Sóstó BETONSTOP

Lakossági e-mail kampány

2020. augusztus 12. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Tisztelt nyíregyházi lakos!

Bízunk abban, hogy városlakóként a véleményünk többet nyom a latba a nyíregyházi vezetők szemében, mint a turisztikai attrakciókból származó szezonális haszon, ezért összehangolt e-mail véleménykampányt indítunk, hogy hallassuk hangunkat az illetékesek felé Sóstó védelmével kapcsolatban.

Amennyiben egyetért a poszt végén találhatólevélben foglaltakkal, kérjük, másolja ki, illessze bele egy e-mailbe, töltse ki saját adataival és küldje el az alábbi e-mail címek mindegyikére!

polgarmester@nyiregyhaza.hu
arpad.kosa@nyiregyhaza.hu
sostort@sostort.hu
varosfejlesztes@nyiregyhaza.hu
kovacs.adam@nyiregyhaza.hu
zoldakcionyiregyhaza@gmail.com

Kérjük, támogassa kampányunkat egy megosztással is, hogy minél többen csatlakozhassanak!

***********

Tisztelt Városvezető!

Nyíregyházi lakosként ezúton tiltakozom a Sóstón tervezett beruházás azon elemei ellen, melyek Sóstó évtizedek óta vonzerőt adó természetes arculatának radikális megváltoztatásával; az egészségügyi, levegőtisztasági, ökológiai szempontokkal szembemenő módon fakivágásokkal, meglevő zöldfelületek eltűnésével, feldarabolásával, túlzott térburkolással járnak.

Elvárom, hogy turisztikai fejlesztés csak az annál magasabb rangú életvédelmi, fenntarthatósági szempontok figyelembe vételével történjen. A beruházás nem csökkentheti, rombolhatja le véges javainkat, nem indíthat el vissza nem fordítható folyamatokat.

A fentiekből következően nem tartom elfogadhatónak azt, hogy a Sóstó jelenleg összefüggő fás területének rovására a közelmúltban bemutatott fejlesztési terveknek megfelelő nagy térfoglalású szökőkút és térburkolat kerüljön.

Kérem véleményem figyelembe vételét és a tervek módosítását!

Kijelentem, hogy a kezdeményezéshez csatlakozásom nem politikai indíttatású, véleményem figyelembe vételét magánszemélyként kérem.

Tisztelettel:

XY nyíregyházi lakos
(született utca, házszám)

Levelemet egyidőben kapják:

Dr. Kovács Ferenc
Kósa Árpád
Podlovics Roland
Pató István
Dr. Kovács Ádám
Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

Adatvédelmi záradék
Kérem, hogy a hatályos adatvédelmi törvények alapján, illetve személyiségi és adatvédelmi jogaim és adataim védelme érdekében az általam közölt adatokat ne listázzák, ne vegyék egyéb ügyekkel összefüggésben nyilvántartásba, és kezeljék bizalmasan!

sosto-betonstop.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr9316132480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása