Zöld Akciócsoport

Zöld Akciócsoport

Óvoda, iskola fásítási program a Zöld Akciócsoporttal

10 Millió Fa Nyíregyháza akcióban a zöldebb jövőért

2021. április 22. - Zöld Akciócsoport Nyíregyháza

A Zöld Akciócsoport csatlakozott a 10 Millió Fa Magyarország programhoz és a hálózat tagjaként hatalmas lendülettel kezdte meg a városban cserlyék és facsemeték elültetését. A város illetékeseivel való egyeztetés a témában nem haladt olyan dinamikusan, mint a csapat, köszönhetően a közterületen történő faültetés bürokratikus menetének, így más utat választottak az elszánt zöldítők.

A Zöld Akciócsoport faültetési alosztálya óvodákkal, iskolákkal vette fel a kapcsolatot és itt kezdte meg a jövőzöldítő akciót. Az igény a csemetékre óriási a városban, így az akció jelentős források megmozgatását igényli. Várjuk vállalkozók, magánadományozók jelentkezését, akik támogatnák pénzadományaikkal fásítási akciónkat. Keressék kihelyezett adománygyűjtő üvegeinket a kertészetekben, vagy utaljanak akár jelképes 500-1000 forintot is számlánkra. Minden fillér nagyon sokat tesz hozzá kezdeményezésünk sikeréhez és a jövő nemzedék szemléletformálásához, zöldebb jövőjéhet.

img_7592.JPG

Számlaszámunk a Tabulapláza Alapítvány részünkre elkülönített számlája a Takarék Banknál
68800099-11104737

A közleménybe írják be, FÁSÍTÁSI AKCIÓ

Íme néhány kép a tegnapi ültetésről a Bencs Iskolában.

faultetes-01.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldakciocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr316509210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása